Videó és filmgyártás | 2023-as árak | Félvér Stúdió
Félvér Studió

Videó- és filmgyártás felsőfokon

Rövid idő alatt, minél több információhoz jutni. Manapság ez a tendencia határozza meg a filmes és videós fogyasztási szokásokat, így tartalmainkat is eszerint tervezzük. Szeretjük a látványos premiereket, az izgalmas kihívásokat, a “wow” élményt, a filmkészítésben, és a videógyártásban egyaránt. Ügyfeleink igényeit maximálisan szem előtt tartva, szoros együttműködésben dolgozzuk ki a tökéletes koncepciót. Költséghatékony megoldásokat keresünk és találunk, addig ötletelünk és dolgozunk, míg a legjobb végeredmény meg nem születik. A teljes gyártást vállaljuk, de igény szerint egyes részfeladatokban is szívesen segítünk. Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk a filmkészítésben, megfizethető áron.

Riport- és dokumentumfilm

A riportfilmmel egy ember életét, munkásságát, kiemelt teljesítményét mutatjuk be. A film hossza, illetve komplexitása alapján dokumentumfilmmé válhat. Bemutatjuk a beszélőt, és ezáltal mi is érdekes, különleges sorsokat és történeteket ismerhetünk meg. A legérdekesebb, hogy mindenkiről lehet készíteni egy jó riport- vagy dokumentumfilmet, mert mindenkinek van egy jó sztorija. A műfaj sokszínűsége és összetettsége miatt kizárólag egyedi árat tudunk adni.

Imázsfilm

Az imázsfilm egyfajta reklámfilm, ám kevésbé direkt. Célja, hogy a pozitív tulajdonságokat, értékeket bemutatva kedvező képet alakítson ki a nézőben az adott termékről, cégről, intézményről, rendezvényről, településről vagy desztinációról. Az imázsfilm kellemes érzéseket, pozitív asszociációkat kelt a mozgókép, a zene, a vágások és sajátos effektek keverékével. A műfaj sokszínűsége és összetettsége miatt kizárólag egyedi árat tudunk adni.

Reklámfilm

Egy jó reklámfilm egyszerű és megjegyezhető, az online kommunikáció egyik alapja. Olyan, amire az ember emlékszik, mert érzelmeket vált ki, és élménnyé teszi a kommunikációt. Megkülönböztet, fenntartja a figyelmet, hat és értéket ad. A reklámfilm készítési és felhasználási területeinek száma végtelen. Marketing szempontból nem elég jónak, a legjobbnak kell lenni egy adott piaci szegmensben, és ehhez elengedhetetlen a tökéletes reklámfilm, amit örömmel készítünk el minden piaci szereplőnek.

Drón felvétel

A lehetőségek és nézőpontok széles skáláját hordozza egy drón videó. Önmagában is szívesen alkalmazzuk ezt az egyedi filmes megoldást, nemcsak a speciális videók részeként. Felszállástól leszállásig megörökítünk mindent, amit a levegőből lehet. A légifilmezés és a légifotózás minden stílusában otthonosan mozgunk. Hisszük, hogy az egyedi perspektíva minden filmnek jól áll.

Rendezvényvideó

Csapatunk kreatív látásmódot és ötleteket biztosít a különböző események videóinak elkészítéséhez, legyen az fesztivál, konferencia vagy céges rendezvény. A forgatás során odafigyelünk, hogy dinamikus mozgásokat, tűéles felvételeket, és az aktuális trendeket követő hangulat videót készítsünk. Csapatunk jól összeszokott tagjai soha nem maradnak le semmiről, ami egy rendezvényen történik.

Csomagajánlataink

IMÁZSFILM
500 000 Ft - tól
Tartalma:
2-5 perces imázsfilm, és egy 20-30 sec rövidített változat
forgatókönyvírás és tanácsadás
stroryboard rajzolás
1-2 kameraállás
4K HDR felbontás
egy nap forgatás
egyszeri drón felszállás
súgógép
feliratozás
logó animáció
háttérzene
vágás és utómunka
+ kiszállási díj 150 Ft/km, Budapest területén 10.000 Ft
Részletek
REKLÁMFILM
1 500 000 Ft - tól
Tartalma:
forgatókönyvírás és tanácsadás
helyszínek előzetes bejárása
1-3 kameraállás
4K felbontás
egy vagy több nap forgatás
rajzolt storyboard készítés
több szereplő
szövegírás és súgógép
drón és extra felvételek
grafika és 2D/3D animáció
háttérzene és hangeffektek
vágás és utómunka
20-30 sec reklámfilm
+ kiszállási díj 150 Ft/km, Budapest területén 10.000 Ft
(A videó gyártásához nem kapcsolódó egyéb díjak, mint a színész, statiszta, kellékek, helyszín-stúdió bérlése, sminkes, fodrász stb. külön költségként számolandó.)
Részletek
DRÓN FELVÉTEL
60 000 Ft - tól
Tartalma:
1 felszállás: 20 perc rögzítés
tanácsadás
helyszíni próbafelvétel
20db fotó + videó
4K felbontás
vágatlan-nyers videó & kép
+ kiszállási díj 150 Ft/km, Budapest területén 10.000 Ft
(Drónnal készült képek kizárólag lakott területen kívül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, és optimális időjárás esetén készíthetőek)
Részletek
RENDEZVÉNYVIDEÓ
120 000 Ft - tól
Tartalma:
helyszín(ek) előzetes bejárása
1-3 kameraállás
4K felbontás
háttérzene
vágás és utómunka
másod operatőr igénylése 70.000 Ft
+ kiszállási díj 150 Ft/km, Budapest területén 10.000 Ft
3-5 perces highlight videó
Részletek

Videó és filmgyártás galéria

esküvői fotó
Adri&Iván
esküvői fotó
Gabi&Gábor
esküvői fotó
Vali&Máté
esküvői fotó
Petra&Bence
Kira&Máté
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.  Adatvédelmi nyilatkozat

A tartalmainkat szerzői jog védi.